PALVELUT

Valoa, Audiota, Videota, Esitystekniikkaa eli VAVEA!

Kaikkea tätä, kaikissa muodoissa, vakaalla ammattitaidolla. 

ASENNUKSET

Laiteasennukset, ohjelmoinnit, järjestelmäpäivitykset

KOULUTUS & KONSULTAATIO

Perehdyttäminen laitteiden käyttöön, konsultointi tulevaa hanketta varten, mittauspalvelut

LIVE TEKNIIKKA

Äänentoisto ja valopalvelut

LAITEMYYNTI

Laitemyynti

VUOKRAUS

Äänentoiston ja tekniikan vuokraus

SUUNNITTELU & DOKUMENTOINTI

Suunnittelupalvelut

TAPAHTUMAPALVELUT

Suunnittelu, toteutus, kokonaisuuden hallinta

Huolto

Huolto ja tukipalvelut


ASENNUKSET

Neuvotteluhuoneet, auditoriot, baarit, lavat, mitä vaan keksit!

Teemme asennukset ammattitaitoisesti mihin tahansa tilaan sellaisessa laajudessa kuin tarvitset. Yhteistyökumppaniemme kautta saat myös sähkö-, ja verkko-osaamista sunnittelusta asennukseen. Toimimme aina alan standardien mukaisesti ja käytämme asennuksissa vain hyväksyttyjä ja laadukkaita tarvikkeita.


KOULUTUS & KONSULTAATIO

Hienot vehkeet, mutta pallo hukassa?

Usein av-urakan jälkeen neuvotteluhuoneissa ja auditorioissa on hienot laitteet, mutta ongelmana on että vain IT-osaston kaveri saa kuvan näkymään ja kalliiden laitteiden koko potentiaali jää usein vain vajaavaiseen käyttöön. Autamme teitä. Voitte tilata kauttamme ammattitaitoiset kouluttajat laitteistonne käyttöön tai pyytää apua tuleviin hankkeisiinne. Erityisosaamisalaamme ovat järjestelmäkokonaisuudet, äänet ja valot. Myös erilaiset mittaukset ja raportointi alan standardien mukaisesti onnistuu kauttamme, muun muassa induktiosilmukan kuuluvuusmittaus tai radiotaajuuskoordinointi.


LIVETEKNIIKKA

Häät, pikkujoulut, bändikiertue, ulkoilmafestivaali?

Kauttamme saat kaikki tapahtumaasi liittyvät tekniset palvelut. Toimitamme teille äänentoiston, valot, sekä osaavan henkilökunnan, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, eli omaan tapahtumaasi. Ratkaisun löydät meiltä, jos tarvitset pikkujouluihin puheita ja taustamusiikkia varten kaiuttimet, mutta myös siinä tapauksessa jos olet järjestämässä suurta ulkoilmakonserttia lavoineen ja valoineen!


MYYNTI & VUOKRAUS

Tykki, mikki ja kaiutin puuttuu, mitä teen?

Ostat tai vuokraat halusi ja tarpeesi mukaan. Kauttamme saat tunnetut ja laadukkaat videoprojektorit, äänentoistoon ja valoihin liittyvän laitteiston helposti ja vaivattomasti. Kaikki myynti ja vuokralaitteet ovat laadukkaita ja ajanmukaisia.

Kauttamme saat muun muassa dB Technologies, Bose, Sennheiser, Beyerdynamic, DAP Audion äänentoistotuotteita ja -tarvikkeita. Showtec, Infinity Intelligent Light, Robe esitysvalaistustuotteita ja -tarvikkeita. Blustream, Crestron, DMT video- ja multimedia tuotteita.
Löydämme varmasti jokaiseen tarpeeseesi sopivat tuotteet ja palvelut.


SUUNNITTELU

Tiedän tarpeeni, mutta miten se toteutetaan?

Kaikki lähtee hyvästä suunnittelusta! Kauttamme saat kattavat suunnittelupalvelut projekteihisi. Hyvin tehty suunnitelma auttaa jäsentämään tarpeesi, auttaa välttämään sudenkuopat ja tuo säästöjä. Oikeanlaisten laitteiden valinta, av-pisteiden sijoittelu ja hallintalaitteet takaavat hyvän lopputuloksen niin rahallisesti kuin käytettävyydeltään. Hyvä kokonaisuus on sellainen jota on helppo käyttää, on kustannustehokas, johon jokaisen käyttäjän on helppo liittyä vaivatta ja joka toteutuu aikataulun mukaisesti.


TAPAHTUMAPALVELUT

Tapahtuma tulossa, mutta paikka ja esiintyjät ovat vielä hakusessa. Vavealta kokonaisvaltaista tapahtumapalvelua kaikilla osa-alueilla.

Tarvitsetko hyvää kaveria tueksi tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen vai tarvitsetko vain suuntaviivoja tekemiseen? Meiltä tukea ja olkapäätä tarjolla kaikkiin tilanteisiin.
Teknisten tarpeiden karttottaminen, viranomaisasiat tai turvallisuussuunnitelma kannattaa jättää meidän huoleksemme jotta voit itse keskittyä siihen tärkeimpään, Tapahtumaasi!

Hyvän yhteistyöverkostomme kautta saat myös tapahtumaasi persoonalliset somisteet kauden ja teeman mukaan, sekä tapahtumakalusteet.